Interim

Veiligheid – Ruimte – Vrijheid – Ontwikkelingsgericht – Doelgericht

Interim Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of Casemanager Verzuim

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Ben je op zoek naar een flexibele, enthousiaste en oplossingsgerichte SPV voor jouw team? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag met jou in gesprek om te kijken hoe ik mijn expertise kan inzetten voor de organisatie en cliënten.

Als SPV (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige) ben ik gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning, begeleiding en behandeling aan mensen met psychiatrische problematiek. Hierbij werk ik nauw samen met andere zorgverleners en betrek ik het netwerk van de cliënt waar mogelijk. Door mijn brede ervaring en flexibiliteit kan ik zorg op maat bieden die aansluit bij de behoeften en wensen van de cliënt.


Ik heb ruime ervaring binnen de eerste lijn, basis en specialistische GGZ:

jeugd, volwassenen en ouderen opgedaan. Daarnaast heb ik de volgende therapie opleidingen afgerond: Cognitieve Gedragstherapie, EFT-relatietherapie, ACT, EMDR, hypnotherapie en sta ik ingeschreven in het AGB-register en het kwaliteitsregister van de SPV.

Casemanager Verzuim

Ben je op zoek naar een flexibele, enthousiaste en oplossingsgerichte casemanager verzuim?

Ik heb de opleiding arbo-verpleegkundige afgerond, en heb ervaring als adviseur werkvermogen (casemanager verzuim).

Als Casemanager Verzuim bied ik persoonlijke en individuele begeleiding. Het doel is dat de werknemer zijn/haar taken in een gezonde energiebalans (uiteindelijk) weer zelfstandig gaat uitvoeren. Om dit te realiseren worden praktische handvatten en strategieën aangeboden en voer ik inzicht gevende coaching gesprekken.

De Casemanager is gedurende het verzuimtraject de spil in de contacten tussen de werknemer, de bedrijfsarts en de werkgever. In het intakegesprek worden mogelijkheden, beperkingen en behoeften qua ondersteuning besproken.

Tijdens het verzuimtraject is er overleg met de werkgever. In een gesprek met werkgever, cliënt en coach worden doelen opgesteld, afspraken gemaakt over uren- en takenopbouw en hoe de begeleiding er concreet uit gaat zien.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Ik ga graag met jou in gesprek om te kijken hoe ik mijn expertise kan inzetten voor de organisatie en de cliënten/werknemers.