Mijn werkwijze

Veiligheid – Ruimte – Vrijheid – Ontwikkelingsgericht – Doelgericht

Bij mij begint het coaching- of therapieproces met een kennismakingsgesprek, waarin we uitgebreid bespreken aan welke doelen jij wilt werken. Gedurende het traject zullen er ook tussentijdse en eindevaluaties plaatsvinden, zodat we jouw voortgang kunnen evalueren en ervoor kunnen zorgen dat we op de juiste weg zijn.

Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt, of het nu gaat om jouw professionele ontwikkeling of persoonlijke groei. We nemen de tijd om te kijken naar de context van jouw vraag, zoals de organisatie waarin je werkt, het team, jouw loopbaan- of levensfase, het sociale netwerk, de thuissituatie en jouw gezondheid. Door deze brede blik krijgen we een volledig beeld van jouw situatie en kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden.

Met mijn empathisch vermogen en jarenlange ervaring stel ik duidelijke vragen, waardoor jij inzicht krijgt en actief aan de slag kunt gaan. Ik begeleid je stapsgewijs en indien nodig geef ik opdrachten, zodat jij meer grip op jouw situatie kunt krijgen. Samen werken we aan het creëren van verandering en het bereiken van jouw doelen.

Je kunt bij mij terecht voor zowel professionele als persoonlijke vragen. Ik ben niet oordelend in mijn coaching/therapie, maar eerder ondersteunend. Mijn rol is om jou te helpen je eigen antwoorden te vinden en jouw eigen kracht te ontdekken. Ik geloof in jouw potentieel en sta klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar persoonlijke groei en welzijn.

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Samen zullen we de juiste aanpak bepalen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jou te begeleiden op jouw reis naar succes en welzijn.