Over mij

Veiligheid – Ruimte – Vrijheid – Ontwikkelingsgericht – Doelgericht

Sinds 1994 ben ik, Arend-Jan Veldhorst, werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb ervaring in verschillende werkvelden, waaronder kind- en jeugd, volwassenen, ouderen en als praktijkondersteuner-ggz huisarts.

In 2010 heb ik mijn eigen praktijk opgericht. Mijn expertise is generalistisch van aard, gezien mijn afgeronde studieachtergronden: hbo-personeel & organisatie, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige, arboverpleegkundige, relatietherapie, acceptance and commitment therapie (basis en verdiepingscursus), cognitieve gedragstherapie, EMDR Practitioner en hypnotherapie. Ik ben tevens lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, CAT vergoedbaar (het vergoedbaar collectief alternatieve therapeuten) en GAT (geschillen alternatieve therapie). Informeer bij je aanvullende verzekering inhoeverre het deels vergoed wordt.

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling alleen kan plaatsvinden door obstakels te overwinnen, op gebieden zoals gezondheid, werk, relaties en zingeving. Ik heb met mensen gewerkt die verschillende thema’s uit diverse sectoren hebben, en iedere keer is het een uitdaging voor mij om mensen weer in balans te brengen.

Ik ben geboren in 1964, ben getrouwd en heb 3 kinderen, die inmiddels allemaal aan het studeren en het huis uit zijn.

@Copyright 2024 | Arend-Jan Veldhorst The Coach | Coach & Therapie & Training Maastricht |